Fodervärd & Nytt Hem

Den här ljuvligt busiga tjejen, SE*Sweet Estelle´s Kitty Purry söker sitt föreviga hem där mycket mys och bus erbjuds! Kitty är en röd colorpoint och är född 2019-02-05. Fler foton på Kitty finns på den här länken!

Kitty kan flytta i slutet av juli då hon är kastrerad och redo för nya äventyrmed sin nya familj!


Pris: 9500kr


Skriv ett mail om vad du/ni har att erbjuda Kitty på ragdollsweetestelles@hotmail.com eller slå en pling!

Fodervärdar sökes!


Med kommande kattungekullar kommer jag eventuellt spara någon kattunge för framtiden i katteriet och med tanke på alla katters välmående kan alla inte bo kvar här hemma hos oss.

 

Jag kommer eventuellt behöva fodervärd för någon lite äldre katt med. Det är med erfarenhet jag vet av de fodervärdar jag har och haft att det är en stor möjlighet att ta del av en härlig kattvärld när det gäller utställningar och eventuella kattungekullar i fodervärdens hem. Detta utifrån vad man själv känner för att ta del av beroende av vilken katt det gäller!


Skriv gärna ett par rader om dig själv om du kan tänka dig/er ifall ni känner er nyfikna på ett fodervärdsskap, tidigare erfarenheter, förväntningar, var och hur du bor, arbete, övriga husdjur mm så bokar vi in ett besök här hemma hos oss så du/ni får möjlighet att träffa oss och våra katter och vi får tala mer om hur ett fodervärdskap fungerar på Sweet Estelle´s!


Mail sändes till ragdoll@sweetestelles.se

SE*Sweet Estelle´s

www.sweetestelles.se


Copyright © SE*Sweet Estelle´s