Givers Gain

Givers gain

Jag med min familj har fått förmånen att föda upp kattrasen ragdoll. Det har fötts 105 fantastiskt fina Sweet Estelle´s kattungar både här hemma hos oss och hos alla våra underbara fodervärdar sedan jag startade upp mitt katteri för tio år sedan. Jag minns alla de små och har god kontakt med alla som har fått lov att få ta med sig en Sweet Estelle´s kattunge hem. Många av familjerna återkommer med både glada och tråkiga nyheter, som livet i övrigt bjuder på. Jag försöker hjälpa till i små som stora frågor och kan jag inte svara på dem tar jag hjälp av andra. 


Tyvärr är inte livsvillkoren lika för alla katter, alla katter har inte ett hem, kanske har de haft ett hem, men av olika orsaker har de behövt lämna det. Många katter föds i det vilda och med lite tur kanske de fångas in av någon av alla vardagshjältar som finns därute som ser till att de får ett tak över huvudet, värme, mat, eventuellt medicin och veterinärvård. Förhoppningsvis finns det någon som öppnar upp sitt hem till någon av dem, annars väntar ett hårt liv för dem. 


Det är en ojämn kamp för katterna, men vi alla kan göra något för dem, smått som stort. 


Katteriet SE*Sweet Estelle´s kommer framöver lämna 1000 kronor per framtida född kattunge till något av alla katthem som är i behov av hjälp. Självklart kommer vi under tiden bistå med ekonomisk såväl som annan hjälp. Eva med familj


 

"Your greatness is not what you have it´s what you give"